Persoonlijk, duidelijk en direct

VODIK Incasso

No cure, no pay

VODIK Incasso werkt op een snelle, directe wijze met een persoonlijke benadering. Op basis van “no cure, no pay”. Indien de betaling uit blijft, dan hoeft de klant niets te betalen.


Kosten Incasso

De kosten van de incasso zijn voor de schuldenaar. Het kan voorkomen dat er vooraf een vergoeding voor de incasso wordt afgesproken als de schuldeiser de kosten van de incasso voor haar rekening neemt.


Werkwijze

Binnen 24 uur nadat de incasso is ontvangen, wordt de schuldenaar benaderd en krijgt deze de gelegenheid binnen 14 dagen te betalen. Hierna wordt er persoonlijk contact opgenomen met de schuldenaar om tot een betalingstoezegging of -afspraak te komen. Blijft de betaling van de incasso nog steeds uit? Dan krijgt de schuldenaar een schrijven met een laatste betalingsmogelijkheid voordat de dagvaarding wordt opgesteld door Vodik Incasso.


Gerechtelijk incasso - traject

De kosten van de dagvaarding (griffierecht) worden verhaald op de schuldenaar. Deze kosten én de kosten van de deurwaarder dienen vooraf aan VODIK Incasso betaald te worden. VODIK Incasso dient de dagvaarding in bij de desbetreffende Rechtbank. Na ontvangst van het vonnis wordt dit door de deurwaarder betekend. Dit vonnis wordt betaald door de schuldenaar.

Indien de schuldenaar, ondanks het vonnis, nog niet betaalt dan wordt gekeken of er verhaalsmogelijkheden zijn.


Elk vonnis wordt altijd geregistreerd bij Vonnisbank.nl

Dit vergroot de kans op betaling.


De werkwijze van VODIK Incasso wordt zowel door de opdrachtgever (schuldeiser) als door de schuldenaar als duidelijk en prettig ervaren.